Σελίδες

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed

6 tips που θα σε κάνουν επαγγελματία στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 



Είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι, όλοι λίγο πολύ θα έχετε παρατηρήσει κάποιες φωτογραφίες από το Instagram στοFacebook ή στο Twitter ή σε κάποιο άλλο κοινωνικό δίκτυο όπως τα blogs. Αυτή η παγκοσμίου φήμης εφαρμογή –Instagram – μας επιτρέπει να τραβάμε φωτογραφίες σαν επαγγελματίες, χρησιμοποιώντας το κινητό μας και όχι κάποιο πανάκριβο εξοπλισμό. Βέβαια να μην τα μεγαλοποιούμε όλα, άλλη ποιότητα θα είχαν οι φωτογραφίες μας με μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή. Το instagram δεν είναι μόνο μια εφαρμογή που μας επιτρέπει να “ντυνουμε” με φίλτρα τις φωτογραφίες μας ή τις selfie – όπως λένε οι ποιό πολύ - αλλά είναι ένα εργαλείο για τον ερασιτέχνη φωτογράφο και ένα κοινωνικό δίκτυο. Συλλέξαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιείτε το instagram σαν επαγγελματίας φωτογράφος και να προβάλλετε τα δημιουργήματά σας σε περισσότερους χρήστες.

Μην ξεχνάτε το μαγικό Tilt-Shift

 


Αυτή η λειτουργία προσθέτει blur στη φωτογραφία σας, τονίζοντας το κέντρο του κάδρου.

Μόλις τραβήξετε την φωτογραφία , πατήστε το κλειδάκι, από κάτω θα βγουν κάποια εργαλεία. Κάντε slide μέχρι να φτάσετε στο προτελευταίο εργαλείο που έχει εικονίδιο μια σταγόνα. Αυτό είναι το blur( τα άλλα εργαλεία θα τα αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο). Έχετε την δυνατότητα να βάλετε blur σε ευθεία γραμμή ή σε κύκλο.

Προσθέστε Φακούς

 
Εαν θέλετε να ανεβάσετε τον πήχη στις φωτογραφίες σας τότε αγοράστε κάποιους φακούς για το κινητό σας. Οι περισσότεροι φακοί είναι μόνο για iphone και οι τιμές τους ξεκινάνε από πολύ χαμηλά. Μπορείτε να δείτε κάποιους φακούς από την Olloclip. Ωστόσο αν η τσέπη σας το αντέχει επισκεφθείτε το Photojojo.

Μάθετε τις διαφορές στα φίλτρα σας.

 
Οι περισσότεροι χρήστες του instagram χρησιμοποιούν τα φίλτρα στην τύχη, χωρίς να καταλαβαίνουν τι προσφέρει το καθένα. Εσύ κάνε την διαφορά. Μάθε τις διαφορές, κατέγραψε τες και στο τέλος οι φωτογραφίες σου θα τραβήξουν τα μάτια όλων. Βγάλε μια φωτογραφία και πειραματισμού με διαφορετικά φίλτρα ώστε να μάθεις τις διαφορές. Επίσης μπορεί να επισκεφτείς τον παρακάτω οδηγό για μια μικρή εισαγωγή στα φίλτρα “πως να επιλέξετε τα σωστά φίλτρα


Χρησιμοποιήσε Hashtags




Ένα hashtag δημιουργείται όταν μπροστά από τον χαρακτηρισμό βάζουμε το σύμβολο # . Βάζοντας ένα hashtag είναι σαν προβάλεις την φωτογραφία σου σε μια ευρύτερη ομάδα. Χρησιμοποιήστε hashtag που περιγράφουν την φωτογραφία σου και τον τρόπο λείψεις ή το φίλτρο. Για παράδειγμα μια φωτογραφία που έχετε τραβείξει σε κάποιο ελληνικό νησί με φίλτρο Crema #greekislands#filtercrema. Από το searh του instagram βρες τα πιο δημοφιλή και προσθέσετε στην φωτογραφία σου σαν σχόλιο στη λεζάντα.

Βάλε ποικιλία

 


Δες τις δέκα τελευταίες φωτογραφίες σου... Μήπως έχουν κάτι το κοινό. Εάν θες να προβάλεις ένα ενδιαφέρων λογαριασμό στο instagram και όχι ένα μονότονο και βαρετό, τότε βάλε φαντασία και ποικιλία. Προσπάθησε να σκεφτείς τι θα έβρισκαν οι άλλοι ενδιαφέρων και απλά πάντα το κουμπί.

Χρησιμοποίησε το Pinterest.

To Pinterest είναι ένα Social Media που τραβά πολύ το ενδιαφέρον του κόσμου τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι κουτσομπολίστικο αλλά έχει μια τάση τέχνης. Φτιάξε έναν λογαριασμό και ανέβασε τις φωτογραφίες σου ή πάρε ιδέες από άλλους χρήστες. Το πως δουλεύει το Pinterest θα το αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff